tiistai 17. helmikuuta 2015

Wanhat, töitä ja kuvia :)

Moi!

Mulla on ollu ihan hirveesti kiireitä ja kouluakin joka päivä 8.15-15.45. Välilläpääsen jo 14.20, kun ei pidetä joka päivä yrittäjyyslinjan tunteja. On tää lukioelämä silti välillä raskasta, kun läksyjä tulee paljon ja pitäis jaksaa tehä ne aina kotona.

Wanhojen tanssien kahvitus meijän luokalta suju ihan hyvin ja saatiin paljon kehuja mokkapaloista ja niiden ulkonäöstä. Itsekkin oltiin Miran kanssa tyytyväisiä lopputulokseen, millasia mokkapalojen koristeista tuli. Koristeet tehtiin käsin tomusokerista ja sitruunamehusta, johon lisättiin sinistä elintarvikeväriä. Näiden kanssa aherrettiin koululla ilta 10 asti ja aamulla lisäiltiin viimeset koristeet.

 



Venebåt-messut oli 6.-15.2 ja vietin mun kaks viimesintä viikonloppua Helsingissä. Oli tosi kivaa päästä jutteleen erilaisten ihmisten kanssa ja kerkesin lauantai-iltasin käydä moikkaamassa kavereitaki :) Esittelin siis messuilla Alucat-veneitä, joka on meijän perheyritys. Jos jotain kiinnostaa veneet enemmän, niin saa käydä lukemassa lisää Alucatin nettisivuilta. http://www.alucat.fi/







 


































































Kuulette musta todennäkösesti lomalla lisää :)
~ Säde

Ei kommentteja: